Bulgaria BGR  

rss

  • rss
За медиите, Новини - Други други
XS ™ Power Drink – Европа е на път да посрещне най-силния източник на енергия

2015.04.20 - 

Amway  представя нов източник на енергия за активните хора в Европа с вкусовете Tropical Blast и Electric Lemon Blast. Енергийната напитка XS Power Drink жъне голям успех в редица страни по света, като вече е достъпна и в България. Високите количества на B-витамини в XS Power Drink и комбинациятa от мощни съставки ще ви помогне да останете на гребена на вълната през целия ден, без да губите сили с излишни количества захар и калории.

Без значение дали карате колело или сноуборд по стръмни планински склонове или пък бърза кола в градската джунгла, XS Power Drink ще ви осигури енергията, от която се нуждаете. XS Power Drink и неговата комбинация от активни съставки не разчита на захар като източник на енергията, от която се нуждаете, за да се радвате на живота на макс всеки ден. Високите нива на В-витамини допринасят за отличната работа на имунната ви система, като държи батериите ви заредени през целия ден. Освен това, липсата на захар води и до почти пълното отсъствие на калории, без това да означава пълно изтощение след кратък прилив на енергия.

Не са много хората, които имат шанса да релаксират на плажа всеки ден в очакване на перфектната вълна. Но, с мощния си взрив на енергия и ободряващ вкус, XS Power Drink ви носи точно това приятно лятно усещане и ви помага да преплувате морето от злободневните отговорности с минимум стрес. Съоснователят на XS Дейвид Вандервеен обяснява своята мисията така: “Не е задължително да бъдете спортен маниак, за да се насладите на силното усещане, което XS Power Drink носи. Аз самият съм страстен сърфист, но не винаги разполагам с нужното време, което да прекарам на брега на морето, както бих искал. Затова реших да намеря начин да се насладя на това ободряващо чувство и по време на супер напрегнат ден. С XS Power Drink имам точно този източник на гориво и съм много развълнуван, че мога да го споделя с цяла Европа! ”

XS Power Drink се разпространява екслузивно в мрежата на Amway. За повече информация или за да се свържете с дистрибутор, моля посетете www.amway.com.

За да бъдете винаги в крак с последните новини за XS Power Drink, не забравяйте да посетите www.facebook.com/XSEurope

За XS Power Drink

XS е създаден през 2001 г., в Лагуна Бийч, Калифорния, за да достави положителна енергия чрез изключитлено вкусните си напитки с огромно съдържание на B-витамини и без абсолютно никаква захар. Приет през 2003 г. от Собствениците на бизнес Amway, които са посланици на предприемаческия и приключенски дух на Рич ДеВос и Джей Ван Андел, XS се превръща в марка на следващото поколение на Amway бизнеса.

Напишете коментар

Адресът на електронната поща няма да бъде публикуван
* Задължително поле

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com |
Connexia