Bulgaria BGR  

rss

  • rss
За медиите -
Nutrilite и ФК Милан подновяват сътрудничеството си

2017.02.08 - 

Марката за витамини и хранителни добавки NUTRILITE, притежавана от Amway ще бъде отново основен доставчик на хранителни добавки за футболния отбор Milan. Nutrilite продължава да бъде и научен партньор на MilanLab по отношение на биохимията и храненето, както и партньор на проектите на Milan Foundation.

Nutrilite, марка Nо1 в света по продажба на витамини и хранителни добавки, базирани на фитонутриенти, притежавани от Amway поднови споразумението с червено-черния клуб за текущия спортен сезон, продължавайки да бъде Официален доставчик на хранителни добавки за Милан.

Партньорството е в сила от 2008 г. и с фокус върху научното сътрудничество между експертите на Nutrilite и MIlanLab високо-технологичен интердисциплинарен изследователски център на червено-черния клуб. Водеща посока е ключовата роля на храненето и хранителните добавки за достигането на върхови спортни достижения.

Nutrilite и MilanLab обединяват усилията си, за да разработят персонализирана програма спрямо нуждите на всеки спортист, идентифицирани след стриктни медицински прегледи, включващи генетични, кръвни и биодинамични тестове като допълнение към цялостния хранителен въпросник,  разкриващ навици и потенциални пропуски, които да бъдат запълнени със специфична хранителна програма. Стартирайки от резултатите на точните анализи, експертите на Nutrilite и MIlanLab работят заедно, за да създадат персонален хранителен режим и план за прием на хранителни добавки за всеки футболист.

Споразумението подновява и програмата за социална отговорност, която популяризира активности, в които спортът играе образователна и социална роля от ранна детска възраст като фактор за здравето. В миналото Nutrilite и Milan Foundation, която е неправителствения партньот на клуба, са подкрепяли няколко проекта, посветени на деца в неравностойно положение и под егидата глобалната кампания в подкрепа на децата Amway One by One™. Към настоящия момент Nutrilite и ФК Милан са съотборници и в помощта на засегнати от земетресението италианци.

Изтегли

Напишете коментар

Адресът на електронната поща няма да бъде публикуван
* Задължително поле

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com |
Connexia