Bulgaria BGR  

rss

  • rss
За медиите, Новини - Amway Хранене Amway Хранене
Amway подкрепя Българската паркова купа по спортно ориентиране – Отбор NUTRILITЕ – 2015 г.

2015.06.19 - 

Amway, една от водещите компании за директни продажби в света, е горд спонсор на Българската паркова купа по спортно ориентиране 2015.

Amway подкрепи старта в Балчик на SPRINT CHALLENGE 2015, който се състоя на 18 юни и е част от националното състезание по ориентиране. Компанията осигури наградите за победителите в групите Елит – първите 6 мъже и 6 жени, които завършиха спринтовото предизвикателство. Те бяха наградени с продукти  на NUTRILITЕ – световна марка № 1 в продажбата на витамини и хранителни добавки.

Тазгодишната финална супер-спринтова дистанция, наречена SPRINT CHALLENGE, се проведе в историческия Балчишки дворец в едноименния курортен град на българското Черноморие. Той е създаден между 1926 г. и 1937 г., когато е бил под Румънско владение, за нуждите на румънската кралица Мария. Дворцовият комплекс се състои от няколко жилищни вили, зала за пушачи, винарска изба, воденици, извори, параклис и много други сгради, както и най-вече парк, който днес е ботаническа градина, простираща се върху площ от 65,000 кв.м.

За NUTRILITE

Чествайки своя 80-годишен юбилей през 2014 г., NUTRILITE, предлаган единствено от Amway, е световна марка № 1 в продажбата на витамини и хранителни добавки.* С придобит 80-годишен опит в сферата на науката и научните изследвания, екипът на Nutrilite е усъвършенствал патентованата практика „от семенцето до хранителната добавка“, за да запази качеството и да повиши максимално консистенцията, ефикасността и безопасността на своите продукти. Продуктите NUTRILITE са разработени, за да посрещат всички нужди, включително личния дневен прием на хранителни вещества, сърдечното здраве, костната система и  контрола на теглото.  NUTRILITE е единствената глобална марка за витамини и минерали, която отглежда, събира и обработва растенията на свои собствени сертифицирани биологични ферми*,  които се намират в Съединените щати, Мексико и Бразилия. Повече информация можете да намерите на facebook.com/Nutrilite или twitter.com/Nutrilite.

* Източник: Euromonitor International Limited, www.euromonitor.com/amway-claims.

 *****

 За Amway

Amway е компания номер едно за директни продажби в света, отчитаща глобални продажби на стойност 10.8 милиарда долара през 2014 г. според Direct Selling News Global 100 и е изградена въз основа на усилията на повече от 3 милиона Amway партньори и повече от 21 000 служители в над 100 страни и територии по света. Основана през 1959 г. от предприемачите Рич ДеВос и Джей Ван Андел, и базирана в Ейда, Мичиган, САЩ, Amway предлага продукти и бизнес възможности, подкрепени от глобален агробизнес, производство и логистична верига за доставки. Повече от 900 учени, инженери и технически експерти работят в 75 лаборатории за изследване и проверка на качеството в цял свят, с цел да поддържат развитието на нови продукти и да създават култура на високи научни постижения. Най-продаваните марки на Amway са витамините, минералите и хранителните добавки NUTRILITE™, серията ARTISTRY™ за цветна козметика и грижа за кожата, както и системите за пречистване на водата eSpring™.

За новини за компанията, моля посетете www.globalnews.amway.com  

Напишете коментар

Адресът на електронната поща няма да бъде публикуван
* Задължително поле

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com |
Connexia