Bulgaria BGR  

rss

  • rss
За медиите, Новини - Amway Amway други
AMWAY отбелязва една година в България

2015.07.09 - 

През юни 2015 г. Amway – една от най-големите компании за директни продажби в света, отбеляза една година от представянето на своите бизнес възможности, продукти и марки на българския пазар

Дейността на Amway в България се базира на успешен бизнес модел за директни продажби, доказал се в световен мащаб в продължение на повече от 50 години. България е сред над 100-те страни и територии в цял свят, в които Amway оперира. Първоначалната инвестиция на компанията в българския пазар е 0,5 милиона щатски долара.

Към момента, Amway България предлага 200 висококачествени продукта от всички линии от сериите красота, хранене и дом. Те са избрани сред най-продаваните продукти на компанията, а портфолиото за България ще бъде периодично разширявано в бъдеще, докато и българските клиенти получат достъп до пълната продуктова гама на компанията, състояща се от над 450 продукти.

„С удоволствие мога да споделя, че наблюдаваме устойчив растеж в България през последната една година, което е в съответствие с нашите първоначални високи очаквания за пазара. Българските потребители са зряло общество и ние сме изключително щастливи, че можем да отговорим на тяхното търсене на продукти с високо качество,“ коментира Йоана Енаке, генерален мениджър на Amway за България, Румъния и Гърция.

Висококачествените продуктите на Amway са достъпни за крайните потребители единствено чрез мрежата от Собственици на бизнес Amway (СБА). Към момента, в България има над 16,660 Собственици на бизнес Amway, а компанията планира да увеличи броя им до края на 2015 г. Собствениците на бизнес Amway в Европа са над 250,000 и говорят общо 25 езика.

„Има много причини хората да се заемат с директни продажби. След като веднъж открият нашата бизнес възможност, те виждат шансовете. Тя е предизвикателство към въображението им,“ казва Дъг ДеВос, Президент на Amway и Alticor.

Amway е посветена на насърчаването на предприемаческия дух, като дава възможност на хората да постигнат успех по свой собствен начин и да печелят допълнителни доходи, докато определят сами своите графици и постигат идеалния за себе си баланс между личен живот и работа, с награди и признания за положените усилия. Amway също така дава 100 %  гаранция за удовлетвореност на клиентите си, както по отношение на бизнес възможностите, така и за продуктите, които компанията предлага.

Регистрационната такса, за да станете Собственици на бизнес Amway, е 22 лева.

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com |
Connexia