Bulgaria BGR  

rss

  • rss
За компанията

ЗА КОМПАНИЯТА

Amway е една от най-големите компании за директни продажби в света, основана през 1959 г. в САЩ. Amway предлага продукти и бизнес възможности в повече от 80 страни в света чрез своите над 3 милиона дистрибутори, 250 хиляди от които оперират в Европа.

Amway успешно упрявлява своя бизнесс в Европа от 1973 г., като в момента оперира в 28 страни на континента с над 1500 служители в региона. Amway Европа е основана във Великобритания през 1973 г. (Иралндия, 1979), където е един от първите филиали на компанията в света и първият в Европа.

За повече информация, моля посетете www.amway.bg

 

ПРОДУКТИ

Amway предлага повече от 450 качествени продукти за красота, здраве и грижа за дома. Гамата от продукти на Amway включва марка номер едно в света  за витамини и хранителни добавки NUTRILITE™, линиите за козметика и грижа за кожата ARTISTRY™ и Beautycycle™, както и продуктите от марката Amway HOME™ за почистване.

Продуктите на Amway се разработват в специални центрове на компанията за научноизследователска и развойна дейност, където над 700 учени провеждат половин милион тестове на година, за да гарантират качеството и безопасността на продуктите. Amway притежава 1000 патента, а над 900 патента предстоят да бъдат одобрени.

Amway подкрепя качеството на продуктите, а Гаранцията за Качество на Amway (Amway Satisfaction Guarantee) позволява на потребителите да върнат закупените от тях продукти в рамките на 90 дни, ако те не ги удовлетворяват напълно. Предлагайки подобна гаранция, Amway надминава препоръките на Световната федерация на асоциациите за директни продажби (Federation of Direct Selling Associations (WFDSA)).

За повече информация, моля посетете www.amway.bg

 

БИЗНЕС ВЪЗМОЖНОСТИ

С Amway, вие работите за глобален лидер в директните продажби. Amway притежава над 50-годишен опит, подплатен от уникална гама от качествени продукти, както и от хора, които могат да ви помогнат да изградите своя самостоятелен Amway бизнес. Бизнес възможността с Amway може да бъде както средство за допълнителен приход, така и възможност да изградите своя национален или дори международен бизнес.

Бизнес възможностите на Amway улесняват собствениците на Amway бизнес да предлагат на клиентите си ексклузивни гами от продукти на Amway, както и други първокласни продукти, с подкрепата на Customer Satisfaction Guarantee.

Amway поддържа собствениците на Amway бизнес  чрез различни семинарни обучения предлагани от Европейската Amway Академия. Основана през 2009 г., всяка година Академията на Amway предоставя професионално обучение на над 400 хиляди дистрибутори в цяла Европа чрез онлайн курсове, уеб презентации, както и индивидуални обучения, водени на 22 езика от над 100 обучителя. Освен това, британската програма за Обучение на лидери (Leader Coaching Programme) на Amway e акредитирана от Института за Лидерство и Управление.

 

ИНДУСТРИЯ

На глобално ниво, директните продажби са сектор, който генерира продажби на стойност 117.5 милиона долара и в който оперират 74 милиона души.

Amway членува в различни европейски бизнес организации като например Европейска бизнес асоциация (EBA), Европейски асоциации за директни продажби (SELDIA), Федерация на европейския директен и интерактивен маркетинг (FEDMA), Европейски алианс за отговорно хранене (ERNA), Американска търговска палата към Европейския съюз (AmCham ЕС), както и Световната федерация на асоциациите за директни продажби (WFDSA).

Освен това, всички пазари в Европа са организирани в повече от 100 национални асоциации и организации – от диетични и козметични асоциации и търговски палати до маркетинг асоциации и многобройни бизнес клубове. Във Великобритания и Ирландия Amway е член съответно на Асоциацията за Директни продажби и на Асоциацията за Директни продажби в Ирландия.

 

СЪОРЪЖЕНИЯ

Главният офис на Amway, който се простира на повече от 300 хиляди кв.метра, е разположен в Ада, Мичиган (САЩ) и помещава офиси, производствени единици и 65 научно-изследователски лаборатории и лаборатории за следене на качеството. В тях работят над 700 учени, инженери и професионалнисти в различни дисциплини.

Освен това, Amway има производствени бази в Китай и Виетнам, сертифицирани ферми за органично земеделие в САЩ, Мексико и Бразилия, в които се отглеждат растенията, от които се извличат състваките за продуктите. Компанията притежава и дистрибуторска мрежа в Северна Америка, Европа и Азия.

В шест страни в Европа се намират и т.нар. experience центрове на Аmway, които предлагат задълбочен поглед в миналато, настоящето и бъдещето на компанията. През 2009 г., Аmway Великобритания отоври Flagship Experience Centre (FEC) в Лондон, който съчетва бранд experience център с център за професионално обучение. FEC служи като основно място за обучение на собственици на Amway бизнес, както и за подкрепа на дистрибутори, които изгражда свой бизнес. Само за три години, FEC генерира една четвърт от общите продажби за Великобритания и Ирландия, което го прави една от най-успешните инициативи за директни продажни във Великобритания през последните години. Това е и причината FEC да спечели Наградата за иновации в Церемонията по връчването на наградите на Асоциацията за директни продажби през май, 2012 г.

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com |
Connexia